Enkelt är oftast godast, tycker jag. Den här hamburgaren kunde knappast bli enklare, och det bästa? den blev sååå god. Dressingen var pricken över i. Se recept på dessa goingar längst ned i inlägget.






till 5 burgare:
Hamburgerbröd (jag använde brioche bröd)
500 g blandfärs eller nötfärs
Salt och svartpeppar
Tillbehör:
Cheddarost
Salladsblad
Rödlök
Tomater
Till dressingen behöver du:
ca 1,5-2 dl majonnäs
1 dl smetana eller creme fraiche
ca 1 msk chilisås
ca 0,5 dl bostongurka
Salt och svartpeppar
Hamburgerbröd (jag använde brioche bröd)
500 g blandfärs eller nötfärs
Salt och svartpeppar
Tillbehör:
Cheddarost
Salladsblad
Rödlök
Tomater
Till dressingen behöver du:
ca 1,5-2 dl majonnäs
1 dl smetana eller creme fraiche
ca 1 msk chilisås
ca 0,5 dl bostongurka
Salt och svartpeppar

1. Rör ihop alla ingredienser till dressingen (smaka av) och ställ i kylskåp
1. Blanda köttfärsen med salt och peppar
2. Forma färsen till 5 tunna hamburgare
3. Stek dem i stekpanna ca 1 minut på varje sida
4. Lägg på en skiva cheddarost på varje burgare och låt smälta
5. Montera ihop din burgare så som du vill.
1. Blanda köttfärsen med salt och peppar
2. Forma färsen till 5 tunna hamburgare
3. Stek dem i stekpanna ca 1 minut på varje sida
4. Lägg på en skiva cheddarost på varje burgare och låt smälta
5. Montera ihop din burgare så som du vill.
0