Det behövs bara ett ord för dessa kakor; MUMS! Detta kan vara, utan att överdriva, de godaste kakorna jag gjort. Jag rekomenderar verkligen dessa. Det är en variant på american chocolate chip cookies. Se recept längst ned i inlägget.







för 15 kakor:
100 g rumstempererat smör
1 dl strösocker
2 msk ljus sirap
2,25 dl vetemjöl
1 krm vaniljpulver
100 g ljusa chokladknappar
7. Vill du ha mer choklad så kan du sätta på lite chokladknappar på kakorna
när de kommer ut ur ugnen.
100 g rumstempererat smör
1 dl strösocker
2 msk ljus sirap
2,25 dl vetemjöl
1 krm vaniljpulver
100 g ljusa chokladknappar

1. Börja med att sätta ugnen på 175 grader.
2. Vispa det rumstempererade smöret tillsammans med sockret och sirapen
tills det blir ljust och fluffigt.
3. Blanda de torra ingredienserna (mjöl och vaniljpulver) och tillsätt det till smör- och sockerblandningen. Arbeta ihop till en deg.
4. Blanda i chokladknapparna
5. Rulla till 15 lika stora bollar och lägg på en bakplåtspapperklädd plåt.
*Placera inte bollarna för nära varandra då de flyter ut i ugnen!*
6. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter eller tills de fått en fin färg.2. Vispa det rumstempererade smöret tillsammans med sockret och sirapen
tills det blir ljust och fluffigt.
3. Blanda de torra ingredienserna (mjöl och vaniljpulver) och tillsätt det till smör- och sockerblandningen. Arbeta ihop till en deg.
4. Blanda i chokladknapparna
5. Rulla till 15 lika stora bollar och lägg på en bakplåtspapperklädd plåt.
*Placera inte bollarna för nära varandra då de flyter ut i ugnen!*
7. Vill du ha mer choklad så kan du sätta på lite chokladknappar på kakorna
när de kommer ut ur ugnen.

Mums så gott med dessa kakor du delar med dig av. Nu blev jag allt sugen på något gott till kaffet🤗🤗
Svar:
sophiesmat.blogg.se
1