Den här äppelpizzan är rysligt god och perfekt att dela med någon som en efterätt eller vardaglig fika,
om man inte vill ha hela för sig själv förstås, haha.
Se receptet längst ned i inlägget.

- Sätt ugnen på 200 grader.
- Veckla ut smördegen och skär ut en rund form med hjälp av en mindre tallrik (assiette)
- Bred ut lite äppelmos (inte enda ut i kanterna)
- Lägg på tunna skivor äpplen och strö över kanel.
- Ställ i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
- Servera med glass och sirap.
om man inte vill ha hela för sig själv förstås, haha.
Se receptet längst ned i inlägget.






till en pizza:
250 g Smördeg
några msk Äppelmos
0,5 Äpple
Kanel
Vaniljglass + sirap
250 g Smördeg
några msk Äppelmos
0,5 Äpple
Kanel
Vaniljglass + sirap

- Veckla ut smördegen och skär ut en rund form med hjälp av en mindre tallrik (assiette)
- Bred ut lite äppelmos (inte enda ut i kanterna)
- Lägg på tunna skivor äpplen och strö över kanel.
- Ställ i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
- Servera med glass och sirap.
0