Idag blev middagen pannbiff med en enkel sallad gjord på mozzarella, körsbärstomater, rödlök, olivolja och lite salt. Så smaskigt! Se recept på pannbiffarna längst ned i inlägget.
Till pannbiffarna behövs;
500g köttfärs
ca 1 msk ströbröd
en skvätt mjölk
1 ägg
1 gul lök
Salt och vitpeppar
Gör såhär:
Blanda ihop ströbröd och mjölk och låt det svälla upp i en bunke.
Tillsätt sedan köttfärs, ägg, hackad gul lök, salt och vitpeppar och blanda ihop alltsammans.
Forma köttfärsen till biffar och stek några minuter på varje sida.
Servera gärna med potatis, gräddsås och lingonsylt, eller som jag gjorde, en god sallad.

500g köttfärs
ca 1 msk ströbröd
en skvätt mjölk
1 ägg
1 gul lök
Salt och vitpeppar
Gör såhär:
Blanda ihop ströbröd och mjölk och låt det svälla upp i en bunke.
Tillsätt sedan köttfärs, ägg, hackad gul lök, salt och vitpeppar och blanda ihop alltsammans.
Forma köttfärsen till biffar och stek några minuter på varje sida.
Servera gärna med potatis, gräddsås och lingonsylt, eller som jag gjorde, en god sallad.
0