Detta är en av många favoriter här hemma. Tröttnar aldrig på detta. En krämig skinkröra som man lägger i ett tunnbröd, rullar ihop och äter med kniv och gaffel. Skinkröran är jätte lätt att göra och kräver inte alls lång tid. Se recept längst ned i inlägget.





till 4-5 rullar
2,5 dl creme fraiche
ca 1,5 dl majonnäs
1 finhackad röd paprika
1 hackad rödlök
200 g Hackad rökt skinka (använder pärsons)
2 hård kokta, hackade ägg (kalla)
1 kruka färsk gräslök, hackad
1 burk majs
salt och svartpeppar
Mjukt tunnbröd
2,5 dl creme fraiche
ca 1,5 dl majonnäs
1 finhackad röd paprika
1 hackad rödlök
200 g Hackad rökt skinka (använder pärsons)
2 hård kokta, hackade ägg (kalla)
1 kruka färsk gräslök, hackad
1 burk majs
salt och svartpeppar
Mjukt tunnbröd

- Häll creme fraiche och majonnäs i en bunke
- Tillsätt paprika, rödlök, majs, gräslök, skinka och ägg. Blanda ihop.
- Smaka av med salt och svartpeppar
- Bred ut lite av röran på ett tunnbröd och rulla sedan ihop den.
- Tillsätt paprika, rödlök, majs, gräslök, skinka och ägg. Blanda ihop.
- Smaka av med salt och svartpeppar
- Bred ut lite av röran på ett tunnbröd och rulla sedan ihop den.
0