Jag hade en vän över på lite lunch igår. Jag hade varit så sugen på tonfisk ett tag så det blev till att göra den här krämiga tonfisksalladen till oss på en bädd av isbergssallad, pasta och kokt ägg, toppad med lite rödlök och så hade vi även fetaost vid sidan om som passade alldeles ypperligt till, så det rekomenderar jag.
Se receptet längst ned i inlägget.
Se receptet längst ned i inlägget.




till 2-3 personer
2 burkar tonfisk utan spad
1-2 fint tärnade Granny smith äpplen
0,5 hackad rödlök
ca 1 dl creme fraiche
2-3 msk majonnäs
Cayennepeppar
Salt
2 burkar tonfisk utan spad
1-2 fint tärnade Granny smith äpplen
0,5 hackad rödlök
ca 1 dl creme fraiche
2-3 msk majonnäs
Cayennepeppar
Salt

Blanda ihop alla ingredienser.
Om röran känns för tjock så tillsätter du bara mer creme fraiche och majonnäs.
smaka av med cayennepeppar och salt.
Servera förslagsvis på en bädd av isbergssallad, pasta, kokt ägg och toppa med
lite rödlök och fetaost.
Om röran känns för tjock så tillsätter du bara mer creme fraiche och majonnäs.
smaka av med cayennepeppar och salt.
Servera förslagsvis på en bädd av isbergssallad, pasta, kokt ägg och toppa med
lite rödlök och fetaost.
0