Detta hörni! Detta är en av mina favoriträtter. Jag totalt älskar sås och ris tillsammans och denna sås blir såå himla smarrig. Har du inte testat den redan så borde du göra det! :) servera den gärna tillsammans med en enkel sallad. Det bästa är att den sköter sig själv i ugnen och är super enkel att göra. Jätte bra rätt att bjuda på om man ska ha folk över.
Se recept längst ned i inlägget.





Fläskytterfile
5 dl creme fraiche
3 dl vispgrädde
2 tsk sambal oelek
0,75 dl soya
5 dl creme fraiche
3 dl vispgrädde
2 tsk sambal oelek
0,75 dl soya

- Ställ ugnen på 175 grader
- Skär fläskfilen i skivor, ca 1,5 cm tjocka och lägg i en ugnsform
- Vispa ihop creme fraiche och grädde med en handvisp
- Tillsätt sambal oelek och soya och rör om
- Häll såsen över köttet och ställ i mitten av ugnen i 60 minuter
Servera med ris och sallad!
- Skär fläskfilen i skivor, ca 1,5 cm tjocka och lägg i en ugnsform
- Vispa ihop creme fraiche och grädde med en handvisp
- Tillsätt sambal oelek och soya och rör om
- Häll såsen över köttet och ställ i mitten av ugnen i 60 minuter
Servera med ris och sallad!
0