After eight snittar
Det bästa med snittar är att de går att variera i oändlighet. Denna gång testade jag att göra dem med smak av after eight och de blev faaantastiskt goda! Denna småkaka är toppen att bjuda på när du får hembesök, jag lovar att de kommer att uppskattas :) 

150  gram rumsvarmt smör
3.75 dl vetemjöl
1.5 dl strösocker
3 msk kakao
3 msk sirap, ljus
1.5 tsk vaniljsocker
1.5 tsk bakpulver
ca 20 After eight- plattor

 Börja med att sätta ugnen på 175°C och klä en plåt med bakplåtspapper.
Dela after eight- plattorna i tre delar och ställ åt sidan.
Nyp ihop alla ingredienser utom after eight till en smidig deg.
*Tillsätt lite mer sirap om degen smular sig.*
Rulla sedan degen till tre längder och lägg på plåten med jämna mellanrum.
Tryck ihop after eight- bitarna två och två jämnsides med varandra. Tryck sedan ner dem i degen.
Grädda kakorna mitt i ugnen i ca. 10-15 minuter.
Tag ut och låt stelna en aning innan du skär dem i snittar.
Förvara snittarna i en tätslutande burk med lock eller frys in dem och tag fram en
stund innan de skall ätas.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress