Bakad potatis med skinkröra
Detta har kommit att bli speciellt en sommar favorit, men den funkar naturligtvis bra alla tider på året :) Så himla mumsig och enkel att göra! Se recept längst ned i inlägget. 

 
för 4 personer

4 bakpotatisar
10 dl creme fraiche
200 g rökt skinka (jag använder pärsons)
2 rödlök
salt och svartpeppar

1. Sätt ugnen på 225 grader
2. Skär ett kors uppepå potatisarna och ställ i ugnen i ca 60 min
3. Medan potatisen är i ugnen kan du göra skinkröran.
4. Blanda creme fraiche med hackad rödlök, hackad skinka och smaka av med salt och peppar.
5. Ställ röran i kylskåp tills dess att potatisen är färdig
6. När potatisen är klar, ta ut och låt dem stå några minuter
7. Nyp tag vid korset och tryck så att potatisen öppnar sig, fyll på med röran

Servera gärna med en enkel sallad.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress