Tunnbrödsrullar med skinkröra
Det var en familj som inspirerade mig till detta recept och det har kommit att bli en stor favorit. Det är så himlans gott, ni borde testa! Själva röran blir så god att man kan äta den direkt ur skålen också hihi.
Recept hittar ni längst ned i inlägget. 

(Bilden är fotad med mobilkameran, därav dålig kvalite)

(till 4-5 rullar)
2,5 dl creme fraiche
ca 1,5 dl majonnäs
1 finhackad röd paprika
1 hackad rödlök
1 paket hackad rökt skinka (jag brukar använda pärsons rökta gourmet skinka)
2 hårdkokta ägg, hackade ägg
1 kruka färsk gräslök, hackad
1 burk majs
Salt och svartpeppar
Mjuka Tunnbröd
Salladsblad (valfritt)

- Häll creme fraiche och majonnäs i en djup stor skål
- Tillsätt alla andra ingredienser och smaka av med salt och svartpeppar
- Bred ut lite av röran på ett tunnbröd och lägg på ett salladsblad i mitten, rulla sedan ihop den.
Njut!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress